Els Regidors

 

Pere Vila Frigola

 

Pere Vila Frigola

Alcalde. (JxCat)

Des del 1977 al 2011 vinculat a la banca, dels quals quinze anys ha estat director de sucursal. Té el títol d’ administrador de finques.  És aficionat al futbol i a l’excursionisme. Des de molt jove havia format part del Centre Catòlic d’Olot per a fer teatre.

És alcalde des del  juny del 2011.  Gestiona diverses regidories com la regidoria de salut, relacions institucionals i benestar social.

alcalde@lespreses.cat

 

 


 

Lluís Guillaumes

Lluís Guillaumes  Picart

Regidor (JxCat)

Ex director de planta de l’empresa Cartolot. Ha estat des dels seus inicis vinculat a l’Escola de Futbol Bosc de Tosca formant part de la junta i també de  l’Associació de Veïns de Bosc de Tosca i Sant Miquel del Corb, organitzant la Marxa de Bosc de Tosca i la festa de Bosc de Tosca entre altres activitats que s’organitzen des de Bosc de Tosca. És el primer tinent d’alcalde i gestiona la regidoria d’economia i Hisenda.

llguillaumes@lespreses.cat

 

 


 

Mireia Molas

Mireia Molas Plana

Regidora (JxCat)

Mestra de primària

Té 29 anys i participa activament a les entitats del poble, com és el cas de la comissió de festes. És el seu primer mandat com a regidora. En aquesta legislatura és la regidora d’ensenyament, i educació en el lleure.

 

mmolas@lespreses.cat

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Josep Maria Cros

Josep  Maria Cros  Roca

Regidor (JxCat)

Arquitecte té un despatx propi.

Ha fet diferents projectes tant d’arquitectura com d’urbanisme. Té molta vinculació al municipi amb diferents entitats.  Havia jugat a futbol amb  el CF les Preses durant vint anys també   va interpretar durant molt temps els pastorets de les Preses.

És professor de secundaria.

jcros@coac.net

 

 

 


 

Albert Danés

Albert Danés Casalprim

Regidor (JxCat)

Es dedica a la restauració. Des de fa molts anys està vinculat a l’esport, concretament al futbol i amb entitats com la Comissió de festes i els Macus de les Preses. Actualment és director esportiu de L’Escola de Futbol de Bosc de Tosca.

 

adanes@lespreses.cat

 

 

 

 

 

 

 

 


 Lluís Xancó

Lluís Xancó Vilas

Regidor (JxCat)

Enginyer industrial, ha realitzat nombrosos projectes i ha sigut enginyer municipal de Santa Coloma de Farners. Actualment treballa com a professor de tecnologia a la Salle de Santa Coloma de Farners. Durant set anys ha estat president del Centre cultural de les Preses i actualment és membre de la Coral Puigsacalm.

 

llxanco@lespreses.cat

 

 


 

Rosa Maria Gonzàlez

Rosa Maria Gonzàlez Arnau

Regidora (+aprop- LP – AM)

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Estel Muntada

Estel Muntada Pujiula

Regidora (+aprop- LP – AM)

Diplomada en Educació Social. Ha estat treballant a l’Àrea d’Atenció a la Comunitat del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa durant 11 anys. Implicada a les entitats del municipi des de ben jove: presidenta del Grup d’Esplai El Sol, grallera amb els gegants de Les Preses i membre activa de la Comissió de Festes des de fa gairebé 20 anys.

Actualment treballa a l’Esbart Marboleny i estudia el Grau de Comunicació a la UOC.

 

 

 

 

 

 


 

Gilbert Danés

Gilbert Danés Gifre

Regidor (+aprop- LP – AM)

Treballa a la indústria càrnica. Fa vint anys que viu a Sant Miquel del Corb. Està vinculat amb diferents entitats del poble com l’Esbart Marboleny. És coordinador de l’ANC de les Preses.