Els Regidors

 

Pere Vila Frigola

 

Pere Vila Frigola

Alcalde. Regidor de Salut, Gent gran i Relacions institucionals (PDeCat)

Des del 1977 al 2011 vinculat a la banca, dels quals quinze anys ha estat director de sucursal. Té el títol d’ administrador de finques.  És aficionat al futbol i a l’excursionisme. Des de molt jove havia format part del Centre Catòlic d’Olot per a fer teatre.

És alcalde des del  juny del 2011.  Gestiona diverses regidories com la regidoria de salut, relacions institucionals i benestar social.

alcalde@lespreses.cat

 

 


 

Lluís Guillaumes

Lluís Guillaumes  Picart

Regidor de Governació, Hisenda i Empresa (PDeCat)

Director de planta de l’empresa Cartolot. Ha estat des dels seus inicis vinculat a l’Escola de Futbol Bosc de Tosca formant part de la junta i també forma part de  l’Associació de Veïns de Bosc de Tosca i Sant Miquel del Corb, organitzant la Marxa de Bosc de Tosca i la festa de Bosc de Tosca entre altres activitats que s’organitzen des de Bosc de Tosca. És el primer tinent d’alcalde i gestiona la regidoria d’economia i Hisenda.

llguillaumes@lespreses.cat

 

 


 

Josep Maria Cros

Josep  Maria Cros  Roca

Regidor d’Urbanisme, Medi Ambient i Patrimoni (PDeCat)

Arquitecte té un despatx propi.

Ha fet diferents projectes tant d’arquitectura com d’urbanisme. Té molta vinculació al municipi amb diferents entitats.  Havia jugat a futbol amb  el CF les Preses durant vint anys també   va interpretar durant molt temps els pastorets de les Preses.

És professor de secundaria.  En aquesta segona legislatura és  el segon  tinent d’alcalde. Gestiona la regidoria d’urbanisme Medi Ambient i Patrimoni.

jcros@coac.net

 

 

 


Carles Roura

Carles  Roura Teixidor

Regidor d’Esports, Festes, Obres i Mobilitat   (PDeCat)

Tècnic especialista al Centre de control de carreteres de Vic.  És entrenador d’un dels equips de les seccions infantils del  CF Les Preses.

Està molt vinculat a les entitats del poble com els Amics de les Preses, els geganters  i grallers de les Preses i a la Comissió de festes.

És el 3r tinent d’alcalde. Gestiona la regidoria d’esports, festes, obres i mobilitat de l’ajuntament de les Preses.

croura@lespreses.cat

 

   


 Lluís Xancó

Lluís Xancó Vilas

Regidor de Cultura, Turisme, Comerç i Pagesia     (PDeCat)

Enginyer industrial, ha realitzat nombrosos projectes i ha sigut enginyer municipal de Santa Coloma de Farners. Actualment treballa com a professor de tecnologia a la Salle de Santa Coloma de Farners. Durant set anys ha estat president del Centre cultural de les Preses i actualment és membre de la Coral Puigsacalm.

En la seva segona legislatura, és regidor de Cultura, Comerç, Turisme i Pagesia.

llxanco@lespreses.cat

 


Assumpta Crous 

Assumpta Crous

Regidora d’Ensenyament i Educació en el Lleure (PDeCat) 

Llicenciada en Filologia anglesa, és professora de secundaria a la Salle de Santa Coloma de Farners. És la seva primera legislatura com a regidora d’Educació i lleure. És aficionada a la pintura.

mcrous@lasalle.cat

 

 

 

 


Josep Ayats

 

Josep Ayats Nogué

Regidor (ERC) 

Olotí de naixement i presenc de Bosc de Tosca des de 1996, va ser jugador del BdT durant 10 temporades, també secretari de l’AA VV de Bosc de Tosca i St Miquel del Corb. Ha format part de diferents grups municipals a l’Ajuntament de Les Preses, actualment a ERC-Les Preses.

Professionalment ha desenvolupat la seva feina d’administratiu i delegat d’una empresa comercial i ara de gerent d’una important entitat esportiva de la comarca.

Les seves aficions són la política, el futbol i la bicicleta de muntanya.


FB_IMG_1550439609299
 

Roser de Palol Masó

Regidora (ERC)

Regidora i portaveu del grup ERC Les Preses, consellera del Consell Comarcal de la Garrotxa i vocal a la Junta del Consorci de Benestar Social.

Diplomada en Educació Social, administrativa de la funció pública a l’ Institut Català de la Salut.

Membre de la sectorial de Salut , Benestar Social i d’Igualtat a Esquerra Republicana de Catalunya. Membre també, de l’ Assemblea Nacional Catalana , d’Òmnium Cultural i voluntària de Càritas

Les meves principals aficions són compartir amb la família i les amistats i la restauració de tot tipus de mobles i útils, com a filosofia de vida


 

Rosa Maria Gonzàlez Arnau

Regidor (ERC)