1a Cursa de la Dona a les Preses

Aquest diumenge 1a Cursa de la dona a les Preses  

Aquest diumenge les Preses es tenyirà de color rosa perquè per primera vegada l’Ajuntament de les Preses col·labora amb l’entitat Amics de les Preses en  l’organització de la primera cursa de la dona a les Preses. La cursa es farà el diumenge 22 d’octubre a les 10 del matí i està oberta a totes les edats. El recorregut són uns cinc quilòmetres de distància i està pensat perquè sigui adequat a tots els nivells de mobilitats. És una cursa no competitiva i es podrà fer corrent o bé caminant. No hi haurà cronometratge, ni tampoc classificacions.

La cursa esdevé una activitat benèfica feta per a dones i amb la voluntat que els beneficis recaptats es destinin íntegrament a projectes adreçats a pacients amb càncer de mama de la comarca de la Garrotxa. En aquesta primera edició es destinaran tots els beneficis a Oncolliga Girona, per a diferents programes adreçats a dones amb càncer de mama de la Garrotxa.

L’èxit abans de començar és rotund perquè ja s’han inscrit més de 800 dones que volen participar-hi. Després de la cursa hi haurà una exhibició de zumba a càrrec “Ani Totfitness”.

20171006_102530