Ballem i Ballarem amb la Marboleny

Aquest pròxim diumenge, 3 de juny, l’Espai de dansa d’arrel tradicional de les Preses està de festa amb motiu de la quarta edició del Dia de l’Associacionisme Cultural (DASC2018).

En aquest marc, Marboleny convertirà en una Festa l’Espai de dansa d’arrel tradicional de Les Preses, equipament creat el 2006 i gestionat per l’entitat. A les sis de la tarda, als jardins de l’Espai, els 150 balladors de l’Esbart Marboleny presentaran Ballem i ballarem, una oportunitat per a ells de portar dalt de l’escenari tot allò que han estat treballant durant tot el curs als assajos fets a l’Espai de dansa. L’espectacle que es podrà veure aquest diumenge fa un ampli recorregut per danses d’arreu de la geografia del país. I tot seguit, i com a final de Festa, el grup Coverplay ens farà ballar!
Les entrades per la representació de Ballem i ballarem es poden comprar al mateix Espai de dansa dansa d’arrel tradicional (Dimarts a divendres de 9h a 14h i de 17h a 19h) i una hora abans de l’espectacle. El preu de les entrades són simbòliques a 3 euros.

MARBOLENY BALLAR