Entrega dels premis del concurs de cartells i de relats curts

Aquest passat dijous 25 de juliol, dins els actes preparats per celebrar el Sant Jordi d’estiu es van fer entrega dels premis de relats curts i els premis de cartells.

El dijous 25 es va celebrar el Sant Jordi d’estiu, després de la brillant actuació del grup Alquímia Musical es va fer l’entrega dels premis de relats curts i els premis de cartells. En aquesta edició hi ha participat setanta – quatre persones. L’organització d’aquest certament està molt satisfeta de la participació que hi hagut i de la qualitat dels escrits.

Els guanyadors dels premis de relats curts en les diferents categories presentades van ser:

Categoria A: lot de material didàctic a escollir valorat en 50€ per BERTA PALOMERAS ESPUÑA, que ha presentat el relat La casa de nines sota el pseudònim «BePaEs».

Categoria B: lot de material didàctic a escollir valorat en 75€ per NÚRIA CASADESÚS PLANA, que ha presentat el relat Els bons amics sota el pseudònim «La gateta dolça».

Categoria C: lot de material didàctic a escollir valorat en 100€ per MARTINA SALA PAGÈS, que ha presentat el relat Les Preses o Austràlia? sota el pseudònim «2».

Categoria D: lot de material didàctic a escollir valorat en 125€ per GUILLEM  BASSETS  BOSCH, , que ha presentat el relat Flor d’estiu sota el pseudònim «Uri».

Categoria E: lot de material didàctic a escollir valorat en 150€ per MARTÍ TERRADES SERRA, que ha presentat el relat  El segrest dels reis mags d’Orient, amb el pseudònim «Sky».

Categoria F: lot de material didàctic a escollir valorat en 175€ per NEUS VERDAGUER PAGÈS, que ha presentat el relat  Massa tard, amb el pseudònim «Padrina».

També es van donar els premis del concurs de cartells i  aquest any hi van participar quinze persones. Finalment  el jurat va atorgar el segon premi i i per tant portada del programa de la Festa del Roser i un xec valorat en 100 per a material didàctic a ARAN OLIVA SOLER, i el jurat va atorgar el primer premi i per tant portada del programa de la propera Gala de les Preses i un xec valorat en 200 € a MARTA MERCADER AULINAS.

PREMIATS RELATS CURTS (Small)MARTA MERCADER (Small)