Entrega d’un xec amb les donacions recaptades durant la Gala per a Càrites Garrotxa

L’Ajuntament de les Preses i la Comissió de festes fan un donatiu amb els diners recaptats per la Gala de les Preses a Càrites Garrotxa.

Es recapten 580,78 € en els espectacles que es van fer per la Gala de les Preses. Aquests diners recaptats aniran destinats a Càrites Garrotxa.

L’alcalde, Pere Vila ha explicat que enguany la Comissió de festes amb la col·laboració de l’Ajuntament es va voler preparar una Gala de les Preses amb poques activitats però totes de molta qualitat. El que no es volia era no deixar de fer cap acte de festa Major i es van programar poques activitats però seguint les normes sanitàries i de seguretat davant la pandèmia que estem vivint.

Espectacles com l’Anna Roca, una obra de teatre de la companyia de Teia Tròlics, l’espectacle d’humor d’en Peyu o l’espectacle infantil de la Dàmaris Gelabert són les activitats que es podien veure de forma gratuïta però a la sortida de cadascun dels espectacles es feia una taquilla inversa i tots els donatius recaptats s’han volgut destinar a Càrites Garrotxa.

Per part de Càrites Garrotxa, el sr. Carles Oller, ha afirmat que pels temps que estem vivint aquestes donacions són molt benvingudes però ha ressaltat que és emotiu i també molt satisfactori que hi hagi donacions com aquesta que són iniciatives pròpies d’entitats, en el nostre cas, de la Comissió de Festes de les Preses que veuen i valoren que cal ser solidaris i no s’obliden per qui més ho necessita. El president ha dit que aquests diners aniran destinats a la pobresa a les persones que més ho necessiten.

Al llarg de l’any l’Ajuntament de les Preses col·labora amb Càrites Garrotxa fent una aportació econòmica.