Es presenta la Fira Orígens a les Preses

Aquest dijous, 2 de desembre s’ha presentat a les Preses, concretament al forn de la Fogaina el programa de la fira orígens 2017, la Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat de Catalunya. Reconeguts cuiners i productors oferiran diverses activitats amb un denominador comú destacat: els productes de qualitat. La presentació ha anat a càrrec del regidor de Promoció Econòmica d’Olot, Estanis Vayreda; Pep Palau, director de l’empresa Pep Palau, von Arend & Associats (empresa organitzadora d’Orígens), David Coloma, gerent de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa; Àngel Zamora, forner de La Fogaina i Pere Vila, l’alcalde de Les Preses. El 25 i 26 de novembre, el Recinte Firal d’Olot es tornarà a omplir de productors d’arreu del territori amb la celebració de la sisena edició d’Orígens.

La cuinera Carme Ruscalleda, amb 3 estrelles Michelin al restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar, 2 estrelles a Tokio i 2 més al Moments de l’Hotel Mandarin de Barcelona serà una de les grans protagonistes de l’edició d’Orígens d’enguany. Oferirà una ponència magistral el diumenge 26 de novembre on cuinarà en directe per a tots els assistents i en la que desvetllarà alguns dels secrets de la seva nova temporada. Orígens també comptarà amb altres grans professionals com Ada Parellada (Semproniana, Barcelona), Ivan Surinder (Tandoor, Barcelona), Ariadna Julian (Monvínic, Barcelona), Sergi Roca (Equilibri, Navata) i Jordi Juncà (Ca l’Enric, Bianya), que actuaran el dissabte a l’Aula de Cuina, i Vicenç Fajardo (La Plaça, Madremanya), Joan Massegur (Hostal dels Ossos, Associació d’Hostalatge de la Garrotxa), Salvador Brugués (Girona) i Fina Puigdevall (Les Cols, Olot) que ho faran el diumenge. L’aposta pel producte ecològic, el 1r concurs de coques de forner de Catalunya i Idiazabal com a territori convidat són les principals novetats d’aquesta edició.

 

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC