Es presenta la primera cursa solidaria de la dona

 

L’Ajuntament de les Preses col·labora amb un grup de dones de l’Associació Amics de les Preses que organitzen per primera vegada la Cursa de la Dona a les Preses

Els beneficis de la cursa aquest any aniran destinats a Oncolliga Girona

 

L’Ajuntament de les Preses col·labora amb l’entitat Amics de les Preses en  l’organització de la primera cursa de la dona a les Preses. La cursa es farà el diumenge 22 d’octubre a les 10 del matí i està oberta a totes les edats. El recorregut són uns cinc quilòmetres de distància i està pensat perquè sigui adequat a tots els nivells de mobilitats. És una cursa no competitiva i es podrà fer corrent o bé caminant. No hi haurà cronometratge, ni tampoc classificacions.

La cursa esdevé una activitat benèfica feta per a dones i amb la voluntat que els beneficis recaptats es destinin íntegrament a projectes adreçats a pacients amb càncer de mama de la comarca de la Garrotxa. En aquesta primera edició es destinaran tots els beneficis a Oncolliga Girona, per a diferents programes adreçats a dones amb càncer de mama de la Garrotxa.

Aquest divendres al matí, s’ha presentat davant els mitjans de comunicació. Love Lopera representant del grup de dones que organitzen aquesta cursa ha explicat  totes les característiques principals d’aquesta cursa i el gran nombre d’inscripcions que hi hagut fins ara. En aquest moment són més de 210 dones inscrites. També ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament de les Preses,  el suport d’Oncollliga Girona i de moltes empreses, persones i proveïdors que no han dubtat en col·laborar a la cursa.

L’alcalde de les Preses, Pere Vila acompanyat del regidor d’esports Carles Roura ha afirmat que des del primer moment que aquest grup de persones li van demanar suport i col·laboració per part de l’Ajuntament, no ha dubtat ni un moment en ajudar i col·laborar en tot el necessari perquè sigui un èxit la cursa i espera que no sigui una única edició sinó que se’n realitzin moltes més. Des de l’Ajuntament estan satisfets que grups de veïns i entitats tinguin iniciatives solidaries com aquesta.

 

 

 

També ha assistit la presidenta d’Oncolliga a Girona, Lluïsa Ferrer que ha afirmat que des del primer moment que li van demanar la col·laboració de la cursa ha volgut estar al costat d’aquestes persones, i està molt satisfeta que la primera cursa s’hagi pensat a destinar tots els beneficis a Oncolliga Girona. La presidenta d’ Oncolliga Girona ha exposat que la Fundació Oncolliga està  arreu del territori de les comarques de Girona, a Olot hi ha una delegació, a la Vall d’en Bas una altre delegació i la seva il·lusió seria que ben aviat pugui anunciar que hi hagi una delegació a les Preses.

Fins el dia 17 d’octubre es pot fer la inscripció on line a través de la web: http://cursadeladona.lespreses.cat i el mateix dia una hora abans. El preu de les inscripcions són de 6 €. Després de la cursa hi haurà una exhibició de zumba a càrrec “Ani Totfitness”.

20171006_102530