FEM GARROTXA procés participatiu per definir la Garrotxa del present i del futur

Fem Garrotxa és el nom del procés participatiu per a la creació del PLA ESTRATÈGIC DE LA GARROTXA 2020 – 2030. Un procés únic que es proposa conèixer l’opinió, les propostes i els punts de vista de totes les persones de la Garrotxa en relació a cinc eixos, que són: planeta, persones, prosperitat, pau i aliances.

Per dur-lo a terme es proposen 16 taules participatives temàtiques i virtuals, referides als objectius de desenvolupament sostenible, per a participar-hi cal fer una inscripció prèvia a:

http://www.garrotxaresilient.cat

Es tracta d’un procés participatiu que arriba en un moment clau a nivell planetari; la situació generada arran de la Covid-19 evidencia la necessitat d’actuar per caminar cap a una comarca diversa, justa i sostenible, amb una estratègia creada a partir de l’aprenentatge, l’escolta i la participació. Animem a totes les persones a participar d’aquest procés!

Per a qualsevol dubte podreu adreçar-vos al punt d’informació físic del nostre municipi, concretament a l’Ajuntament, on també s’hi podrà respondre l’enquesta del FEM GARROTXA.

Trobareu tota la informació a http://www.femgarrotxa.cat