Gran èxit del Festival Ésdansa! 11.000 espectadors

El Festival Ésdansa aconsegueix la xifra d’11.000 espectadors.

El Festival aconsegueix un 98% d’ocupació en els espectacles de pagament.

Aquest passat diumenge va finalitzar la 37a edició del Festival Ésdansa. Aquest era el primer any de la directora del Festival, Núria Feixas que l’ha aprovat amb molt bona nota. Després del relleu de Jordi Fosas que va aconseguir que el Festival sigui una referencia a tot Catalunya.

Un Festival que segueix apostant pels espectacles innovadors com Àer, de Laia Santanach i a més Premi Delfí Colomé, o Socarrel de Roberto Olivan, Magí Serra, Vox Bigerri i Lauren Delforge, que va ser molt aplaudit per tot el públic assistent.

La plaça Major de les Preses també va ser un dels punt neuràlgics d’aquesta edició del Festival en que hi van participar La Resclosa  Nu (e) S o el work in progress de [Kórps] . Un altre dels punts on es van oferir espectacles va ser el Parc de Pedra Tosca i també la zona de Bosc de Tosca paratges idíl·lics per gaudir de l’Esbart de Sant Martí i Mirna Vilasís, Xavi Múrcia amb l’Espero Maravelles. A l’espai Ésdansa vàrem poder veure les propostes de Marboleny i les propostes internacionals com les danses Kochari (patrimoni cultural immaterial de la Humanitat per la UNESCO). També hi van haver nous escenaris com el balcó de l’Ajuntament per fer el Parlem de… i durant tota la setmana es van oferir els Tallers que també ha estat un èxit de participació.

Gràcies com sempre a la complicitat dels veïns i veïnes, a tots els voluntaris i voluntàries per fer-ho possible i sobretot gràcies a Marboleny per fer-nos viure i gaudir de la dansa a les Preses. Aquesta edició de l’Ésdansa ha estat un èxit!

0103 002 BUTLLETI MPAL_MARBOLENY 26102016 01 (2) (Small)