La cursa de la dona recapta 7.600 €

1832 dones es van inscriure a la primera cursa de la dona

El passat diumenge 22 d’octubre es va organitzar per primera vegada a les Preses la cursa de la dona. Un grup de dones de l’entitat Amics de les Preses amb la col·laboració de l’Ajuntament van organitzar aquesta cursa solidària i oberta a totes les edats.

Aquesta primera edició va ser un èxit rotund de participació amb la inscripció de 1832 dones. La cursa ha esdevingut una activitat benèfica feta per a dones i amb la voluntat que els beneficis recaptats es destinin íntegrament a projectes adreçats a pacients amb càncer de mama de la comarca de la Garrotxa.

Aquest dijous 30 de novembre, el grup de dones que va organitzar la primera edició de la cursa, acompanyades de l’alcalde de les Preses, el Sr. Pere Vila i de la presidenta d’Oncolliga Girona, la Sra. Lluïsa Ferrer, han presentat la recaptació econòmica aconseguida en aquesta primera edició, que ha estat de 7.600€. La destinació de tots aquests beneficis aniran a Oncolliga Girona.

La presidenta d’Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer que ha recollit el xec simbòlic que li han entregat el grup de dones, ha explicat que aquests diners aniran destinats per a diferents programes adreçats a dones amb càncer de mama a la comarca de la Garrotxa com són: el banc de perruques, el programa de drenatge limfàtic, el programa del fisioterapeuta a domicili per a malalts pal·liatius i també es destinaran als psicooncòlegs, professionals que ofereixen atenció i suport psicològic. Ferrer ha agraït la iniciativa d’aquests grups de dones per organitzar una cursa solidària d’aquest tipus i també a l’Ajuntament de les Preses per tot el seu suport.

Per la seva part, l’alcalde de les Preses ha explicat que l’Ajuntament seguirà donant suport logístic i de col·laboració a aquest grup de dones perquè continuïn organitzant la cursa cada any a les Preses.

Per la seva part, en representació el grup de dones, la Sra. Love Lopera ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament de les Preses per tot el seu suport, a les empreses i proveïdors que van voler col·laborar a la cursa i sobretot a les 1832 dones que es van inscriure per participar-hi i fer possible aquest petit somni que aquest grup de dones tenia per organitzar la cursa però que en cap moment imaginaven la gran acollida i participació que van obtenir.

0103 001_RECAPTACIÓ CURSA DE LA DONA 30112017 01 (3)