Molta assistència de públic a la Festa del 40 è aniversari de les entitats de Bosc de Tosca

Aquest cap de setmana es va celebrar els 40 anys d’entitats del Bosc de Tosca i Sant Miquel del Corb. Amb motiu d’aquesta efemèride es van ajuntar els dos actes més rellevants de Bosc de Tosca el Cagaburro i el Festival de Bosc de Tosca i es va fer al Parc del Xingurri, situat al costat de la zona industrial de les Preses.
La tarda de dissabte es va omplir de gom a gom per a participar al concurs del Cagaburro que organitza el Club Escola de Futbol de Bosc de Tosca. Es divideix el camp del Parc Xingurri amb diferents parcel·les i s’hi passegen 5 burros. Les parcel·les on els burros deixen els excrements són les parcel·les guanyadores. Mentre el públic assistent espera s’organitzen diferents tipus d’activitats com la festa de l’escuma, pista de futbol inflable, pista lliscant refrescant amb piscina, taller de bombolles gegants i un camp d’esports inflable. A mitja tarda es va poder gaudir d’un espectacle de màgia amb el Mag Marc i el seu ShowMag, també es va fer un divertit i original concurs de paelles.
Els números premiats del Cagaburro d’enguany són: premi groc el número 3199, premi vermell el número 800, premi verd el número 3140, premi blau el número 899 i premi rosa el número 1960
Al vespre es va fer un sopar popular amb l’assistència de més de 700 persones. Per arrencar el somriure dels assistents hi va haver la intervenció dels Germans Colom amb el seu humor. També es va presentar la nova equipació dels equips de futbol de Bosc de Tosca i a les 11 de la nit va començar el Festival de Bosc de Tosca amb l’actuació de Miquel del Roig i tot seguit més ritme amb el conjunt Di-Versiones. En el transcurs del ball es va anunciar la proclamació de la pubilla i l’hereu de Bosc de Tosca que enguany els escollits van ser la Sara Planella Sala i en Marc Boix Masdeu.
El Club Escola de Futbol Bosc de Tosca va voler obsequiar amb el seu pin d’or a diferents persones que pel seu esforç, treball i dedicació al club enguany van donar el pin d’or al mateix alcalde de les Preses, Pere Vila, a l’Alber Danés, a en Joan Plana com a Garrotxí de l’any i entrenador i jugador del Bosc de Tosca, i el president de Club Escola de Futbol Bosc de Tosca, Xevi Cros. També es va fer un homenatge a les patinadores campiones del CPA Olot. El festival de Bosc de Tosca es va tancar amb l’actuació del dj Kurba.
L’organització està molt satisfeta de la festa i de la gran assistència de públic.

P1140704 (Small)

P1140651 (Small)

P1140760 (Small)