Molta participació a les festes de Nadal

Finalitzen amb gran èxit i participació les activitats de Nadal. Des del passat divendres 15 de desembre que es va iniciar les activitats nadalenques al municipi no han parat d’oferir diferents tipus d’activitats per a tots els públics per gaudir d’aquestes vacances nadalenques. Es va inaugurar una molt bona mostra de pessebres que va anar a càrrec dels alumnes de l’Escola de Plàstica del Centre Cultural, també el pessebre de la farmàcia de les Preses que ja és tota una tradició i cada any no deixa de sorprendre amb noves figures i efectes especials. Al llarg d’aquests dies es va fer una magnífica inauguració de l’exposició de Haikus de l’Anna Vila cal·ligrafiats per a Iolanda Perez que també va agradar molt. Els alumnes de l’Escola la bòbila, dies abans de finalitzar el curs van fer una representació de teatre molt original amb l’obra “Dóna’m un like“. També es va fer un participatiu concurs de Nadales amb dibuixos divertits i originals.
Durant les festes vàrem tenir la visita de la Directora General de Cultura Popular, la Sra. Àngels Blasco amb motiu de la presentació del nou llibre de les Preses elaborat pel Sr. Enric Plana Planella. Una obra molt gràfica que utilitza moltes imatges cedides per molts veïns i veïnes que l’autor ha volgut fer un recorregut sobre la història del poble. Enguany els nens i nenes del Grup d’Esplai el Sol van organitzar una cantada de Nadales a les escales de l’església de Sant Pere. També la Coral Puigsacalm aquest any es va atrevir amb el musical “un Nadal amb MrScrooge” basat en el conte de Nadal de Charles Dickens que va ser molt aplaudit.

Com comença a ser tradició a les Preses no hi van faltar les originals quines que s’hi organitzen per part del Grup d’Esplai el Sol, també les quines de l’Escola de Futbol de Bosc de Tosca i la que organitzen el Club de futbol les Preses totes elles amb molta participació i magnífics premis. No es podia acabar les festes de Nadal amb l’esperada visita de Ses Majestats els Reis d’Orient, que enguany l’Ajuntament els va canviar els seus trons reials per uns molt més elegants i la instal·lació d’una nova il·luminació per fer una bona rebuda. Com cada any es va fer el concurs de fanals fets a mà que enguany el primer premi va recaure a Joel Sala amb el fanalet anomenat rei negre el segon premi el va aconseguir l’Àxel Guix amb el fanalet caseta de gel i el tercer premi va ser per l’Helena Curós amb el fanalet Rei blanc. El premi col·lectiu va ser per la classe de P4 de l’Escola la Bòbila amb el fanalet anomenat Estel Blau.

IMG-20180108-WA0000