Seminari tècnic: la sostenibilitat en les empreses del món rural

El dijous dia 25 de novembre es realitzarà un seminari tècnic sobre la sostenibilitat en les empreses del món rural. El seminari es pot inscriure tothom qui tingui interès en aquesta qüestió.

Incorporar la sostenibilitat a la gestió empresarial i a les relacions amb els consumidors, la cadena de valor i la resta de grups de relació és un factor fonamental per incentivar la innovació, la diferenciació i la creació de valor compartit per a l’empresa i la societat civil. Durant la sessió aplicaran l’RSC a cada negoci i facilitarem eines útils amb l’objectiu d’aconseguir una visió global d’RSC. Aquesta jornada s’adreça a persones emprenedores i empreses de les zones rurals i té com a objectiu avançar en el coneixement dels conceptes clau per a la integració de l’RSC en la gestió de les organitzacions.

PROGRAMA:

9.30h Presentació de la jornada a càrrec del Sr. Jordi Terrades, gerent d’Adrinoc.

9.45h La sostenibilitat en les empreses del món rural. Introducció a la Rsc. Com impacta la RSC en la gestió empresarial. A càrrec de la Sra. Lídia Pujol, business coach.

10.45h pausa

11.15h La sostenibilitat en acció. Com integrem la RSC al nostre negoci. La comunicació. Anàlisis de la situació inicial (d’on partim). Què podem millorar? Accions específiques. On volem anar? Com ho apliquem. Posada en marxa. A càrrec de la Sra. Lídia Pujol, business coach.

12.15h torn obert de preguntes.

12.30h Cloenda de la jornada.

 

INSCRIPCIONS:

https://ruralcat.gencat.cat/web/guest/transferencia/preinscripcio-jornada-tecnica

El seminari es realitzarà al Centre d’Empreses de les Preses.

Per a més informació podeu trucar a ADRINOC – Tel. 972 271600