Ses Majestats els Reis de l’Orient visiten les Preses

El passat dimecres 5 de gener a 2/4 de 7 de la tarda van arribar Ses Majestats els Reis d’Orient. Des del balcó de l’Ajuntament l’alcalde, Pere Vila els hi va donar la benvinguda. Tot seguit, es va fer entrega dels guanyadors dels premis del concurs de fanals fets a mà. En aquesta edició els guanyadors van ser:

El primer premi en Pau i la Berta Jimenez, el segon premi va recaure per l’Arai i en Cai Llach i el tercer premi per a la Júlia Serrat. Enguany hi van participar 23 nenes i nens en aquest concurs. A continuació les carrosses van fer el recorregut pels carrers Major i Sant Sebastià fins al centre cultural.

Per assistir a la cavalcada de Reis i poder-los saludar calia fer cita prèvia. En aquesta edició es van inscriure noranta famílies o grups bombolla que equival a unes 540 persones.

Cada grup a l’hora assignada entraven el centre cultural i es trobaven un circuit en diferents parades que podien visitar. Hi havia la parada dels carboners, la parada del carter i la cartera reials que recollien les últimes cartes, la parada dels cuiners, la parada dels caramels i llaminadures fins a arribar a la pista poliesportiva on es descobrien els tres trons amb Ses Majestats els tres reis de l’Orient.

A les Preses, és tradició que una vegada s’ha finalitzat la rebuda dels tres Reis de l’orient, les famílies que prèviament ho han demanat visiten les cases particulars. En aquesta ocasió els tres reis van visitar quaranta – sis cases de les Preses.